Lot van Hooijdonk, de slechtste bestuurder van Nederland

Keer op keer verpest Lotje het weer. Met haar blonde haren, haar verdwaasde houding. Niet wetende wat ze aan het doen is. Dat er dan een ambtenaar een technisch praatje aan het houden is en zij welwillend ja aan het knikken is. Met haar ”activistische” blik heeft ze het besturen naar een hoger level gebracht. Ze bestuurt de stad op eigen manier. Mooi, dat mensen die net even wat anders zijn ook zo ver kunnen komen in het leven. Dat zegt wat over de politieke verhoudingen in onze stad.

Waar vroegah iedereen politici zoals van Hooijdonk zag als groene linkse gekkies, zijn zij nu geƫvolueerd tot politici die aan het besturen zijn. Ze zwaaien de scepter in steden als Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. Kleine communistische enclaves die door onwetende kiezers die het woord Groen en Links leuk vinden aan de macht zijn geholpen. Die denken iets te doen voor het milieu door te stemmen op een activistenpartij die niets met Utrecht heeft.

Lotje heeft al een aantal schandalen op haar naam. De Uithoflijn,
’t Goylaan en nu ook weer de Maliebaan. Ze dramt haar groene agenda gewoon door de kelen van bewoners. Totdat ze niet meer kunnen ademen.

Lieve Utrechters. Ik heb een verzoek voor u: STOP MET STEMMEN OP GROENLINKS EN DENK EENS NA!